Damir Mašić

Vladajuća koalicija je nestabilna, SDP BiH ostaje opozicija

Izmjene i dopune Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obaveznom osiguranju od odgovornosti dobile su podršku većine u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH. Za je glasalo 56 poslanika, a 18 ih je bilo suzdržano.

SDP BiH jedna je od političkih stranaka koja je podržala izmjene Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obaveznom osiguranju od odgovornosti.

Damir Mašić smatra kako podržavanje ovog Zakona ne znači kako je SDP u koaliciji sa vladajućim strankama, dodajući da će SDP podržati sve ono što valja. Podsjetio je i da je Zastupnički dom Parlamenta FBiH usvojio amandman SDP-a na izmjene predloženog zakona.

“Ne pada nam napamet da nekima popunjavamo rupe i stvaramo privid stabilnosti. Ovdje nema ni ‘s’ od stabilnosti. SDP BiH ostaje opozicija”, rekao je Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.