KO SDP TK

Vlada Tuzlanskog kantona više ni sama sobom vladati ne može

Vlada Tuzlanskog kantona i skupštinska većina SDA/DF jučer su pokazale svoju potpunu nemoć otkazavši redovnu sjednicu Skupštine TK. Svjesni činjenice da većine više nemaju.

Bez ikakve strategije izvršavajući naredbe prijatelja iz sjene, a isključivo za uskostranački interes načinili su ogromnu štetu građanima Tuzlanskog kantona.

U samo godinu dana ova Vlada Tuzlanskog kantona na koljena je bacila UKC  Tuzla, dovela u pitanje svrhu postojanja Aerodroma Tuzla, a umjesto suštinskih i reformskih promjena u obrazovanju kao najveći doseg u oblasti sigurnosti prezentirala Pravilnik o kažnjavanju roditelja. Čak i namjenska sredstva osigurana od viših nivoa, za nabavku novih udžbenika Vlada nije implementirala. Učenici su i pored basnoslovnih obećanja dobili korištene i neupotrebljive radne udžbenike. Radne sveske ostale su samo misaona imenica.

Ne samo da ova Vlada Tuzlanskog kantona nije opravdala ukazano povjerenje i da treba biti smijenjena, već bi najmudrija i najčasnija odluka bila da podnese ostavku.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.