Aner Žuljević

Vlada SDP BiH je za četiri godine napravila 56 kilometara, a SDA-ova za osam godina 30,9 kilometara autoceste

Izgradnja autoputa je godinama obilježena skandalima, političkim tenderima i stalnim sukobima uprave, smatra Aner Žuljević, delegat SDP BiH u federalnom Domu naroda.

„Vlada SDP BiH je za četiri godine napravila 56 kilometara, a SDA-ova za osam godina 30,9 kilometara autoceste.

Nažalost, u aktuelnoj vlasti se otvaraju nove trase bez upotrebnih dozvola, dok tužilaštva to posmatraju. Plaćamo penale na neiskorištena kreditna sredstva, dok se političke hobotnice svađaju oko interesa svojih tajkuna. Građani su ti koji jedini trpe posljedice.

Mi, u SDP-u, smatramo da je saobraćajna infrastruktura temelj za poboljšanje životnog standarda u našoj državi, te je stoga neophodno posvetiti se razvoju transportnog sistema i svih vidova saobraćaja u BiH.

Vrijeme je da JP Autoceste ponovo postanu lider u realizaciji vlastitih projekata kao jednog od bitnih faktora ekonomskog razvoja BiH.

Uporedo s razvojem autocesta otvaramo prostor jačanju raznih privrednih grana uključujući turizam, industriju, poljoprivredu, trgovinu i razne druge djelatnosti“, naveo je Žuljević u izjavi za AJB Balkans.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.