Susret zamjenika Ćavara i veleposlanika Grčke u BiH Karolos GadisS

Vlada Grčke će poslati hitnu humanitarnu pomoć u iznosu oko 50.000,00 €

Veleposlanik Gadis prenio je zamjeniku namjeru Vlade Grčke da pošalje Tim od dvadeset članova specijalnih snaga, posebno obučenih za operacije spašavanja u elementarnim nepogodama.

Slika

Zamjenik ministra sigurnosti BiH Mladen Ćavar susreo se danas u Sarajevu s veleposlanikom Grčke u BiH, NJ.E. Karolos Gadis.

Veleposlanik Gadis prenio je zamjeniku namjeru Vlade Grčke da pošalje Tim od dvadeset članova specijalnih snaga, posebno obučenih za operacije spašavanja u elementarnim nepogodama.

Također, Vlada Grčke ima namjeru poslati hitnu humanitarnu pomoć u iznosu od oko 50.000,00 €, u obliku vunenih pokrivača i ostalih potrepština, zrakoplov s pomoći sletjet će sutra na sarajevski aerodrom i Grčka će kontinuirano pratiti razvoj događaja u BiH i upućivati odgovarajuću pomoć.

Istovremeno veleposlanik je naglasio stav svoje vlade da Grčka kao aktualna predsjedavajuća Europskom unijom drži u vrhu prioriteta aktivnost pružanja najraznolikijih oblika humanitarne i druge pomoći Bosni i Hercegovini od strane institucija kao i država članica Europske unije.

Tijekom ovog susreta, veleposlanik Gadis izrazio je svoju sućut obiteljima žrtava poplava u Bosni i Hercegovini.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.