Vikend u Brčko distriktu BiH u znaku socijaldemokratije

Protekli vikend kandidati sa liste Socijaldemokratske partije obišli su dvije Mjesne zajednice (Ivici i Palanka).

Oba skupa kandidati su istakli da je Brčko distrikt BiH izgubio  nepovratno protekle četiri godine u nesposobmom rukovođenju stranaka iz skupštinske večine tako da se u Distriktu stvarao ambijent bezizlaznosti  i propadanja .

Distriktom su upravljali poslanici i članovi izvršne vlasti koji pripadaju SDS, SNSD, a kao poslušnici služili su im predstavnici SDA, SzBiH i SBB.

Gradonačelnik Anto Domić ( HDZ) nije imao nikakavu operativnu  moć te je stagnacija Distrikta primječena naručito u obrazovanju , zdravstvu, privredi , a na prste jedne ruke se mogu se nabrojati mladi  koji su  dobili posao i to u realnom sektoru.

Mladi i pripravnici koji su koji su kratko vrijeme radili u organima uprave bili su uglavnom članovi stranaka i članovi njihovih porodica .

Na oba skupa u Ivicima i Palanci obratili su se kandidati koji žive na tom području : Pečković Melisa, Eldin Fazlović, Esad Atić , te kandidati sa liste : Mersiha Dedaković, Hafiza Fazlić, Amer Hasanović, Mirza Karahmetović, Anela Kurtalić, Branka Đurić Žilić te Ibrahim dr. Kamenjašević.

Na oba skupa završni govor je držao predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikt BiH  i  nosilac liste za lokalne izbore Suad Burić. burić je pozvao prisutne da obavezno izađu na izbore 02.10.2016.godine i daju glas Socijaldemokrastkoj partiji kako bi u naredne četiri godine radeći u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti Distrikta popravila ovo katastrofalno stanje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.