Vijećnik SDP-a Amel Hajrić najaktivniji u Općinskom vijeću Gornji Vakuf-Uskoplje

Na osam sjednica Općinskog vijeća Gornji Vakuf-Uskoplje održane u 2021. godini ukupno je postavljeno 95 vijećničkih pitanja, od kojih je na 85 odgovoreno u pisanom obliku, na 79 odgovora na vijećničkih pitanja vijećnici su se izjasnili da su zadovoljni na odgovore na postavljena vijećnička pitanja ili nisu svojom izjavom negativno komentarisali ili su se suzdržali od komentara na odgovore na postavljena vijećnička pitanja, na šest odgovora na vijećnička pitanja su se izjasnili da nisu zadovoljni odgovorom na postavljena vijećnička pitanja, na 10 postavljenih vijećničkih pitanja vijećnici nisu dobili odgovore na postavljena vijećnička pitanja.

Poslije analize podnesenih Inicijativa i postavljenih pitanja najaktivniji vijećnik je Amel Hajrić iz SDP-a po aktivnosti, zalaganju i radu, na 8. redovnih sjednica sa ukupno 18 postavljenih pitanja.

Ovo je dokaz da naši vijećnici nisu samo dio političkog „folklora u Općinskom vijeću već svojim aktivnostima pokušavaju podcrtati šta je to najvažnije za građane ovog grada što je i njihova osnovna zadaća kao vijećnika. Dragi moji, da se razumijemo, nije važno koja si stranka, koji dres nosiš, već koliko si kao pojedinac uradio za ljude koji su te izabrali. Ako ćemo o brojevima i rekordima, koji se tiču građana, ja sam svoj itekako postigao, broj 18, od svih vijećnika ukupno sam postavio 18 pitanja, što je najviše od svih koji čine Općinskom vijeću Gornji Vakuf-Uskoplje. Nastavljamo još jače, ja se ne mogu i neću umoriti, rekao je Amel Hajrić za naš portal.

bug.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.