Jablanica

Vijećnici SDP BiH Jablanica napustili su 14. sjednicu Općinskog vijeća

Vijećnici SDP BiH Jablanica napustili su 14.sjednicu Općinskog vijeća na kojoj se raspravljalo o prijedlogu Budžeta Općine Jablanica.

Prijedlog Budžeta je bio pun tehnički i suštinskih grešaka na šta smo ukazivali na sjednici. Ispravke koje su napravljene “ad hoc” su bile još gore.

Klub vijećnika SDP BiH Jablanica je predlagao da se u subotu, 30.12.2017.godine održi Vanredna sjednica OV-a sa samo jednom tačkom – usvajanje Prijedloga Budžeta Općine Jablanica za 2018.godinu.

Obzirom da naš prijedlog nije prihvaćen, napustili smo sjednicu OV-a zato što nismo htjeli učestvovati u donošenju najvažnijeg dokumenta Općine, koji je pun nedostataka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.