Vijećnici Kluba SDP BiH u GV Tuzla učesnici Škole za političke studije Vijeća Europe u BiH

SDP-ovi vijećnici u Gradskom vijeću Tuzla Ana Pejić i Anel Ibeljić su učestvovali na prvom modulu Škole za političke studije Vijeća Europe u Bosni i Hercegovini u period od 03.06 do 06.06 na Vlašiću.

Fokus prvog modula i edukacije bio je “Populizam i politička kultura dijaloga u Bosni i Hercegovini.

Polaznici ove škole su mladi lideri i liderke koje je organizator prepoznao kao uspješne mlade osobe, koji su spremni praviti pozitivne promjene i njegovati kulturu dijaloga u Bosni i Hercegovini.

Svoja dugogodišnja iskustva i znanje iz politike sa učesnicima su podijelili mnoge političke ličnosti sa naše  političke scene, između ostalog i SDP-ov državni parlamentarac Saša Magazinović.

Ova edukacija je stvorila i kvalitetnu saradnju između mladih koji dolaze iz raznih gradova. Cilj projekta je jačanje demokratije, kako bi buduće generacije gradile bolje okruženje za sve građane Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu