Vijećnici BH Bloka Gornji Vakuf- Uskoplje od svog paušala popravljaju poljoprivredne puteve

Obnova i pojačano održavanje dva kilometra ovog puta omogućit će lakši pristup šumoposjednicima i poljoprivrednicima svojim parcelama, ali i svima koji su u prolazu na toj dionici.

Dionica Ulak – Mašate u lošem stanju je godinama, i vrijeme za uređenje je trebalo provesti mnogo ranije, vijećnici BH Bloka Amel Hajrić, Kenan Crnica, Edin Gekić i Kadir Kićin odlučili su podržati ovu realizaciju, te su izdvojili dio svog paušala kako bi finansijski olakšali mještanima ovu akciju.

Neophodno je pohvaliti angažman svih mještana i lovce LS Bojska koji su svojim učešćem pomogli da se akcija privede kraju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.