Čestitka premijera Nikšića zlatnim odbojkašima:

Vi ste ponos Bosne i Hercegovine

Sveopćem uzletu bosanskohercegovačkog sporta dali ste ogroman doprinos, pokazavši kako se bori za boje svoje domovine.

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je čestitku reprezentativcima, selektoru i rukovodstvu naše selekcije u sjedećoj odbojci za osvojenu zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj, u kojoj se kaže:

“Sveopćem uzletu bosanskohercegovačkog sporta dali ste ogroman doprinos, pokazavši kako se bori za boje svoje domovine. Dosad ste u svojoj riznici čvrsto držali titule paraolimpijskih šampiona i evropskih prvaka, a fantastičnim igrama u Poljskoj ste se ponovo popeli na krov svijeta, dokazavši da vam nema ravnih u ovom sportu na planeti i da ste ponos Bosne i Hercegovine. U ime Vlade FBiH i u svoje lično upućujem vam najiskrenije čestitke, uz želje da nastavite vaš pobjedonosni put”, kaže se u čestitki premijera Nikšića.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.