Sarajevo

Veseli karavan u Vogošći

Dječaci i djevojčice najviše su se obradovali paketićima koje su spremili članovi FOM Vogošća kao i svake godine do sada.

Slika

Forum Mladih Socijaldemokratske Partije Vogošća je organizovao još jedan Veseli karavan, sada već tradicionalnu aktivnost ovog FOM-a. Zajedno sa Djedom Mrazom rukovodstvo ovog FOM-a obišlo je mališane iz udaljenog vogošćanskog mjesta Gora.

Dječaci i djevojčice najviše su se obradovali paketićima koje su spremili članovi FOM Vogošća kao i svake godine do sada.

Veseli karavan je obišao i druga naselja u Općini Vogošća, te su na ovaj način uljepšali ovaj dan mnogim mališanima.

Sa željom da u narednu godinu uđu veseli, sretni, nasmijani i razigrani FOM SDP BiH Vogošća svim klincima i klincezama Općine Vogošća, ali i čitave Bosne i Hercegovine želi sretnu Novu 2015. godinu.

 

       

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.