Tešanj

Veličanstven predizborni skup SDP BiH u Piljužićima

Nakon redovnog protokolarnog dijela, upriličeno je i uručenje članskih kartica za nove članove, mlade osobe koje su spremne da se zalažu za ostvarenje ideje socijaldemokratije u BiH, nakon čega je nastavljeno druženje sa kandidatima

Slika

Mala je bila sala Doma MZ Piljužići da primi sve građane skupa SDPBiH Tešanj, održanog u srijedu 17. septembra ove godine, na kome su predstavljeni naši kandidati koji su govorili o Programu SDP BiH za naredni mandatni period.

Nakon redovnog protokolarnog dijela, upriličeno je i uručenje članskih kartica za nove članove, mlade osobe koje su spremne da se zalažu za ostvarenje ideje socijaldemokratije u BiH, nakon čega je nastavljeno druženje sa kandidatima.                                                                                                                                                      

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.