Miroslav Živanović

Vaskršnja čestika OO SDP BiH Novo Sarajevo

Ovaj najveći hrišćanski praznik, kao uostalom i svi veliki praznici i bitni datumi u kalendarima drugih religija, prilika su koju ne smijemo propustiti da podsjetimo na neizmjernu vrijednost koju bratska i komšijska ljubav, mir i sloga ima i mora imati u multietničkoj i multikonfesionalnoj sredini kakva je Bosna i Hercegovina.

U ime Općinskog odbora SDP BiH Novo Sarajevo i u svoje lično ime svim drugaricama i drugovima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave Vaskrs upućujem iskrene čestitke uz želje da ga provedu u krugu svojih porodica i prijatelja i da podijele svoju radost sa drugima.

Predsjednik OO SDP BiH Novo Sarajevo
Miroslav Živanović