Miroslav Živanović

Vaskršnja čestika OO SDP BiH Novo Sarajevo

Ovaj najveći hrišćanski praznik, kao uostalom i svi veliki praznici i bitni datumi u kalendarima drugih religija, prilika su koju ne smijemo propustiti da podsjetimo na neizmjernu vrijednost koju bratska i komšijska ljubav, mir i sloga ima i mora imati u multietničkoj i multikonfesionalnoj sredini kakva je Bosna i Hercegovina.

U ime Općinskog odbora SDP BiH Novo Sarajevo i u svoje lično ime svim drugaricama i drugovima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave Vaskrs upućujem iskrene čestitke uz želje da ga provedu u krugu svojih porodica i prijatelja i da podijele svoju radost sa drugima.

Predsjednik OO SDP BiH Novo Sarajevo
Miroslav Živanović

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.