Hamdija Lipovača

Vanredna sjednica Vlade USK

U Bihaću je danas zasjedala Vlada USK. Sjednicu Vlade je premijer Hamdija Lipovača sazvao nakon sinoćnjeg zasjedanja kriznog štaba Civilne zaštite Unsko-sanskog kantona.

Slika

U Bihaću je danas zasjedala Vlada USK. Sjednicu Vlade je premijer Hamdija Lipovača sazvao nakon sinoćnjeg zasjedanja kriznog štaba Civilne zaštite Unsko-sanskog kantona kad je  upućena molba Skupštini USK da se za danas sazove i vanredna sjednica kantonalnog zakonodavnog tijela.

– Novi predsjedavajući Skupštine USK Nijaz Hušić, pokazao je puno razumijevanje za vanrednu situaciju i sazvao sjednicu zbog hitnosti rebalansiranja Budžeta i potrebe povećanja sredstava namijenjenih Civilnoj zaštiti, kazao je premijer USK Hamdija Lipovača, ujedno komandant Štaba CZ USK .

Na sjednici Vlade,kojoj je bio prisutan i predsjedavajući Skupštine Hušić , prezentirana je informacija o stanju na području Kantona s akcentom na potrebe hitnog reagovanja Civilne zaštite u poplavama ugroženim područjima.

Zastupnicima se obratio premijer Hamdija Lipovača koji im je prezentirao informaciju o stanju na području Kantona.

Premijer je zahvalio svim službama i pojedincima koji pomažu u ovim teškim trenucima te predložio da se posebno priznanje dodijeli pripadniku MUP-a USK, Sinanu Šušnjaru koji je jučer u Bihaću spasio mladića od utapanja u nabujaloj rijeci Uni.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.