Svetozar Pudarić

Vanredna sjednica Glavnog odbora o aktuelnoj situaciji u BiH

SDP BiH će kao odgovorna politička partija koja sudjeluje u vlasti na svim nivoima u BiH, kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj, danas analizirati stanje u BiH

SlikaPredsjednik Glavnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Svetozar Pudarić kazao je Agenciji Fena da je aktuelna situacija u BiH jedina tačka dnevnog reda današnje vanredne sjednice Glavnog odbora.

Po njegovim riječima, SDP BiH će kao odgovorna politička partija koja sudjeluje u vlasti na svim nivoima u BiH, kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj, danas analizirati stanje u BiH.

– Glavni odbor će ocijeniti dosadašnje aktivnosti koje su poduzimali organi vlasti kao i članovi SDP-a BiH koji su sudjelovali u toj vlasti i odrediti se prema budućim aktivnostima i kao politička partija i onome što nas čeka i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti u narednom periodu, a odnosi se, prvo, na dalji dijalog sa građanima i ono što smo rekli „politika sluša, građani govore“ – kazao je Pudarić.

Znači, dodao je on, stalni dijalog sa svim učesnicima na političkoj sceni, bilo da se radi o političkim partijama ili različitim izrazima interesa grupa građana koji nisu organizovani u okviru političkih partija.

– Dakle, mi i dalje ostajemo otvoreni za dijalog kao što smo i do sada bili – kazao je Pudarić.

Vanredna sjednica Glavnog odbora SDP-a BiH počet će u 13 sati u Sarajevu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.