Jasenko Selimović

Vanjskopolitički odbor Evropskog parlamenta prepoznao napore SDP-a

Dobar početak za sistemsku borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala u BiH

Slika

– SDP je u najmanju ruku obradovan što je Evropski parlament pozdravio jednoglasnu odluku Vlade FBiH da u parlamentarnu proceduru uputi set zakona o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala – rekao je za Fenu predsjednik Kluba SDP-a u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta Jasenko Selimović.

Na taj način je, ističe, „Vanjskopolitički odbor Evropskog parlamenta prepoznao napore SDP-a, kojem je data direktna podrška da u ovom projektu istraje dokraja“.

– Kao zakonodavni organ Evropske unije, Evropski parlament vidi set antikoruptivnih zakona kao dobar početak za sistemsku borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala u BiH- kaže Selimović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.