Jasmin Imamović

Vandali oštetili fontanu u MZ Slatina

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović pozvao je danas nadležne institucije u tom gradu da otkriju i kazne počinioce djela oštećenja fontane na Slatini koje se dogodilo sinoć, a građane da policiji i gradskoj administraciji prijave počinioce djela vandalizma.

-Pozivam policiju da odmah razotkrije počinioce i naručioce djela oštećenja fontane na Slatini – naveo je Imamović, zatraživši također od javnog pravobranioca da protiv počinilaca podigne tužbu za naknadu štete.

On ističe da šefovi gradskih službi i direktori javnih preduzeća i javnih ustanova Grada moraju poduzeti maksimalne mjere opreza i zaštite zbog napada na javnu imovinu kojom upravljaju i za čiju zaštitu odgovaraju, saopćeno je iz Gradske uprave Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.