SDP BiH Tešanj

Uz podršku mladih SDP-ovaca, ali i onih sa dužim partijskim stažom i godinama, nameću se novi metodi i sadržaji rada

Da građani Bosne i Hercegovine, pa i naše općine Tešanj, u ideji socijaldemokratije i zajedničkom djelovanju ljevice, vide šansu za pravedniju i pošteniju Bosnu i Hercegovinu ovih dana se to vidi po interesu za aktivnosti Općinske organizacije SDP BiH Tešanj.

Naime, pored povećanog interesa za reevidenciju i članstvo u SDP BiH sastanci, kao i duge aktivnosti SDP-a su veoma dobro posjećene. Tako je bilo i sinoć, u prepunoj sali Vatrogasnog doma Jelah održan je sastanak Osnovne organizacije SDP BiH Jelah. Preko šezdeset članova Osnovne organizacije uzelo je aktivno učešće u raspravama po svim tačkama Dnevnog reda.

Prisutni su informisani o aktivnostima organa MZ Jelah, u kojoj je SDP nosioc vlasti i aktivnosti još od 2000. godine, a u tekućoj godini intezivirani su radovi na značajnim projektima, a što su prepoznali i građani MZ Jelah.

Mladi predsjednik Osnovne organizacije Nermin Deljkić, uz podršku mladih SDP-ovaca, ali i onih sa dužim partijskim stažom i godinama, nameće nove metode i sadržaje rada, a pogotovo na polju informisanja građana, što je povećalo i interes za pristup novih članova u SDP BiH. U svom govoru Nermin je istakao: „Mladima koji su uzeli učešće na večerašnjem sastanku čestitam na odluci da se bore za svoju sredinu, i pozivam ih da predanim, zajedničkim radom i razgovorima animiramo malde da se aktivnije uključe u borbi za društvo jednakih šansi, za bolji Jelah i općinu Tešanj, ZA SVE NAS!“

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.