Podrška Bećiroviću iz Bugarske i Finske

Uvjereni smo u vašu pobjedu! Pod Vašim rukovodstvom BiH će biti snažan partner EU!

Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović nastavlja dobijati podršku političkih stranaka, nevladinih organizacija i pojedinaca, kako iz BiH, tako i iz inostranstva.

Pored mnogobrojnih sestrinskih stranaka, podršku su uputili i iz Socijalističke partije Bugarske i Socijaldemokratske partije Finske.

„Vi imate šansu da dokažete ljudima u Bosni i Hercegovini da će put podjela samo dodatno produbiti probleme i da se umjesto toga trebaju odlučiti za jedinstvo, solidarnost i demokratiju. Mi smo uvjereni u vašu pobjedu i u to da će ljudi u Bosni i Hercegovini iskazati povjerenje Vama i Vašoj partiji i idealima koji će donijeti obećavajuću budućnost za njih i za državu Bosnu i Hercegovinu“, između ostaloga, navodi se u pismu podrške iz Bugarske.

Antton Ronnholm u ime SDP-a Finske je Bećiroviću poželio svaki mogući uspjeh na izborima, a u korist naroda Bosne i Hercegovine.

„Vaš uspjeh će Vas dovesti u poziciju da izgradite bolju budućnost za Vašu zemlju. U ovom trenutku potrebno nam je još više socijalne Evrope i stabilnosti. Pod Vašim rukovodstvom Bosna i Hercegovina će biti snažan partner svih nas u Evropi u razvijanju prosperiteta i ravnopravnosti“, navodi se u pismu podrške.

Podsjećamo, Denis Bećirović je jedini kandidat za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine koji je dobio otvorenu i masovnu podršku političkih stranaka i organizacija iz inostranstva. Pored toga, podrška političkih stranaka, nevladinih organizacija i pojedinaca u zemlji se također nastavlja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.