Mostar

Utvrđen rebalans Proračuna HNŽ, SDP-ovci protiv obnove stranačkih centrala

Nemamo tih 600.000 KM niti ih imamo otkud preraspodijeliti. Mi jednostavno taj novac nemamo”

Slika

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) na današnjoj sjednici u Mostaru utvrdila je Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna HNŽ-a za 2014. godinu u iznosu od 193.076.860,00 KM.

Utvrđeni Prijedlog bit će upućen u daljnju skupštinsku proceduru, priopćili su iz Vlade HNŽ-a.

Kako Bljesak.info doznaje, na sjednici je bilo dosta polemike i žustre rasprave između članova Vlade oko izdvajanja novca za obnovu stranačkih prostorija, koje su oštećene u neredima u Veljači.

Podsjetimo, premijer Denis Lasić je na sjednici početkom studenog istaknuo kako ”Vlada Hercegovačko-neretvanske županije nije planirala za obnovu stranačkih prostorija izdvojiti 600.000 KM nego 500.000 KM”, naglasivši tada kako bi se ta sredstva raspodijelila na ovaj način isključivo u slučaju rebalansa proračuna i ako se ocjeni da se ovaj prijedlog može ispuniti nakon što se izmire sve obveze iz proračuna.

Međutim, protiv te odluke tada je bio ministar financija Samir Hadžihusejnović.

”Nemamo tih 600.000 KM niti ih imamo otkud preraspodijeliti. Mi jednostavno taj novac nemamo”, izjavio je tada Hadžihusejnović te najavio kako će poništiti ovu odluku Vlade HNŽ-a

Osim toga, ministar gospodarstva HNŽ-a Amer Zagorčić rekao je tada kako bi se spomenutim novcem mogli riješiti drugi problemi, a ministri zamjeraju Vladi jer nije donijela odluku da se izdvoji novac za obnovu Gradske uprave koja je također spaljena u prosvjedima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.