Forum mladih SDP Brčko

Usvojite Zakon o mladima

Poštovani zastupnici,

ovim putem u ime najjačeg političkog podmladka u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine apsolutno podržavamo inicijativu za usvajanje zakona o mladima u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine. Svakako smatramo da se prošli saziv Skupštine Brčko distrikta BiH oglušio na naš prijedlog i na taj način su doprinijeli trajnoj društvenoj stagnaciji i odlivu mladih iz našeg grada.

Pošto smo mi Forum mladih SDP Brčko distrikt BiH uvijek bili uz mlade i svakako velikodušno podržavamo ovu inicijativu.
Zakon o mladima je neophodan radi društvene konsolidacije, te kao takav doprinosi razvoju u našem gradu. Ovaj zakon svakako će uticati na ishod odluka te će kao takav uticati na povećanje digniteta mladih u našem gradu.

Ovim putem apelujemo na sve predstavnike u Skupštini Brčko distrikta BiH da krajnje ozbiljno shvate problem mladih, jer dosadašnja destruktivna politika vladajuće većine dovela je mlade u jako inferioran položaj.

Svjedoci smo da je veliki broj mladih napustilo naš grad u poslednje dvije godine, te usvajanjem ovog zakona mi u Forumu mladih SDP Brčko distritka BiH smatramo da će se na taj način negativan trend odlaska mladih inherentno zaustaviti ili eventualno smanjiti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.