SDP BiH Goražde

Usvojen Izvještaj o provedenim izbornim aktivnostima u BPK

Na sjednici su izabrani delegati za Vanredni Kongres SDP BiH i predloženi kandidati za organe SDP BiH koji će se birati na Kongresu.

Slika

Na sjednici Općinsko odbora SDP Goražde i sjednici Kantonalnog odbora SDP BPK Goražde održane 10. i 17. novembra 2014 godine usvojen je Izvještaj o provedenim izbornim aktivnostima koji će biti osnov za analizu izbornih rezultata koja će uslijediti u narednom periodu.

Na sjednici su izabrani delegati za Vanredni Kongres SDP BiH i predloženi kandidati za organe SDP BiH koji će se birati na Kongresu 6. decembra 2014 godine.

Donesena je Odluka o izmjenama i dopunama Statuta SDP BiH i ista će biti upućena Socijaldemokratskoj partiji BiH na razmatranje.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.