KO SDP BiH HNK

Usvojen amandman kojim se trudnicama omogućava zdravstveno osiguranje

KO SDP BIH HNK izražava zadovoljstvo jer je na prijedlog Kluba zastupnika SDP BiH u Skupštini HNK usvojen amandman kojim se svim trudnicama omogućava zdravstveno osiguranje po osnovu Zakona o socijalnoj zaštiti HNK, ukoliko nisu osigurane po nekom drugom osnovu.

Zahvaljujemo se svim zastupnicima u Skupštini HNK koji su podržali usvajanje ovog amandmana i na taj način pokazali socijalnu osjetljivost prema najugroženijim kategorijama društva. Ovo budi nadu da je moguće graditi jedno bolje društvo kojem su na prvom mjestu ljudi i društvo koje brine o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U vremenu kada se svi deklarativno bore protiv bijele kuge i deklarativno zalažu za ostanak mladih u zemlji jučerašnji epilog Skupštine HNK govori da je moguće riječi pretvoriti u djela i graditi državu koja prije svega vodi računa o čovjeku.

SDP BIH će i dalje nastaviti da se bori, svim dozvoljenim sredstvima, za bolje sutra svih građana Bosne i Hercegovine i ovo je samo jedan mali korak na putu izgradnje zemlje koja brine i vodi računa o svojim građanima.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.