Sarajevo

Uspješno završen prvi krug edukacije posmatrača SDP-a

Edukaciju su uspješno prošla 253 posmatrača SDP-a, dok u drugom krugu planiramo educirati preostali broj planiranih posmatrača.

Slika

U organizaciji SDP BiH Novi Grad uspješno je završen prvi krug edukacije posmatrača sa područja te općine za predstojeće Opće izbore 2014.godine.

Edukaciju su uspješno prošla 253 posmatrača SDP-a, dok u drugom krugu, koji je u planu u narednoj sedmici planiramo educirati preostali broj planiranih posmatrača.

Zahvaljujući ovakvoj edukaciji, te na vrijeme pripremljenim i sprovedenim aktivnostima, općinska organizacija će imati obučene posmatrače, za koje smo sigurni da će svoj posao obaviti odgovorno i profesionalno. Edukaciju provodi tim za obuku posmatrača ispred izbornog štaba Novi Grad Sarajevo, Damir Knežević, Amar Taso, Ismar Lukač i Fikret Smajlović.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.