FOM SDP CENTAR SARAJEVO

Uspješno realizovan trening "Motivacija i Liderstvo"

Moderator i trener na ovome treningu je bio drug Nermin Cocalić koji je učesnicima govorio o svojim iskustvima, djelovanju i važnosti neformalnoga obrazovanja

Slika

03.09. u 18 sati u sali Općine Centar je održan prvi trening pod nazivom "Motivacija i Liderstvo" u organizaciji FOM SDP Centar.

Trening je otvorio predsjednik OO FOM SDP Centar Sarajevo Alen Tucaković, koji je poželio dobrodošlicu svim učesnicima i istakao kako je ovo period kada bi svi trebali biti solidarni, spremni za rad i akciju te kako moramo staviti interese partije ispred vlastitih jer ona nas sada najviše treba te da uspjeh u tome slučaju neće izostati.

Moderator i trener na ovome treningu je bio drug Nermin Cocalić koji je učesnicima govorio o svojim iskustvima, djelovanju i važnosti neformalnoga obrazovanja. Na treningu su također prisustvovali predavači sa Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu koji su kroz interakciju i praktične primjere zajedno sa učesnicima obradili temu treninga.

FOM SDP Centar Sarajevo smatra da je ovo samo početak realizacije ovoga projekta te da će u sljedećem vremenskom periodu FOM SDP Centar kontinuirano raditi na edukaciji svoga članstva kroz ovakve vidove treninga. Cilj projekta je da se u svakom slijedećem treningu što više mladih ljudi direktno involvira u ovaj proces edukacije.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.