FOM SDP CENTAR SARAJEVO

Uspješno realizovan trening "Motivacija i Liderstvo"

Moderator i trener na ovome treningu je bio drug Nermin Cocalić koji je učesnicima govorio o svojim iskustvima, djelovanju i važnosti neformalnoga obrazovanja

Slika

03.09. u 18 sati u sali Općine Centar je održan prvi trening pod nazivom "Motivacija i Liderstvo" u organizaciji FOM SDP Centar.

Trening je otvorio predsjednik OO FOM SDP Centar Sarajevo Alen Tucaković, koji je poželio dobrodošlicu svim učesnicima i istakao kako je ovo period kada bi svi trebali biti solidarni, spremni za rad i akciju te kako moramo staviti interese partije ispred vlastitih jer ona nas sada najviše treba te da uspjeh u tome slučaju neće izostati.

Moderator i trener na ovome treningu je bio drug Nermin Cocalić koji je učesnicima govorio o svojim iskustvima, djelovanju i važnosti neformalnoga obrazovanja. Na treningu su također prisustvovali predavači sa Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu koji su kroz interakciju i praktične primjere zajedno sa učesnicima obradili temu treninga.

FOM SDP Centar Sarajevo smatra da je ovo samo početak realizacije ovoga projekta te da će u sljedećem vremenskom periodu FOM SDP Centar kontinuirano raditi na edukaciji svoga članstva kroz ovakve vidove treninga. Cilj projekta je da se u svakom slijedećem treningu što više mladih ljudi direktno involvira u ovaj proces edukacije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.