Uspješno održan SKOK u Gračanici

Održan je drugi SKOK – Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs u Gračanici u prostorijama Društvenog centra Gračanica. Treningu je prisustvovao veliki broj mladih ljudi, koji su pokazali želju da se društveno-politički angažuju te unaprijede znanje u oblasti političkog obrazovanja.

Predavači su bili: Amela Kišić, Adi Mulamehić, Ahmet Šakušić, Demir Milkić i Mirzet Topčagić.

Kroz predavanje i diskusiju prisutnih, zaljučeno je da su mladi veoma solidarni i privrženi temeljnim socijaldemokratskim principima, svjesni sopstvene odgovornosti u svojoj sredini, naročito kada se radi o budućnosti.

Učesnici koji uspješno završe ovaj prvi nivo političke edukacije, a žele dodatno osnaživati svoj društveno politički aktivizam imaju priliku sudjelovati na ostalim edukativnim programima kao što su Politička škola i Akademija socijalne demokratije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.