SKOK

Uspješno održan dvodnevni Socijaldemokratski otvoreni kurs u Živinicama

Protekla dva dana, 12. i 13.marta tekuće godine, u Živinicama je u organizaciji Foruma mladih SDP BiH Živinice, održan Socijaldemokratski otvoreni kurs. Predavač/ica na ovom edukativnom ciklusu bili su Adis Kovčić i Amela Kišić iz Tuzle, koji su na kreativan način predstavili ono što socijaldemokratija jeste i proizveli diskusije kroz koje su mladi Živinica pokazali znanje, motivaciju i želju da se grade kroz aktivizam u SDP BiH.

Zaključeno je da Živinice kao općina s izrazitim kapacitetima za razvoj treba motivisane mlade ljude koji će svoju želju za boljim realizirati upravo kroz prizmu socijaldemokratije, kroz njene vrijednosti i ideje slobode, jednakosti i solidarnosti.

Ono što je posebno važno je broj mladih ljudi koji do sada nisu bili članovi/ice FOM SDP BiH a koji/e su nakon SKOK-a odlučili da se aktiviraju i pridruže velikoj socijaldemokratskoj porodici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.