Gračanica

Uspješno održan 7. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS EXPO“ u Gračanici

Sedmi po redu Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO 2016. u Gračanici, koji je trajao u periodu od 19. do 22. aprila, organizovan je pod motom: Budućnost se ne očekuje, ona se gradi. Cilj sajma je promocija poduzetništva, povezivanje domaćih kao i inostranih poduzetnika te stvaranje poduzetničke klime i intenziviranje privrednih aktivnosti u okruženju i regiji.

Nusret Helić, načelnik Općine Gračanica je na otvaranju sajma istakao, kako je samo udruživanjem snaga, volje i pameti moguće stvarati nove povoljnije klime za razvoj društva, tako i ovaj Sajam omogućuje stvaranje novih poslovnih prilika. Također je izjavio da je ovo primjer kako i krize mogu biti izazovi i šanse za one koji su spremni uhvatiti se u koštac sa takvim izazovima.
Saradnju i prijateljske odnose sa velikim brojem ambasadora, Općinski načelnik je dodatno osnažio na ovogodišnjem sajmu, na kojem su gostovala četiri ambasadora.

Sajam je od svog početka do danas izrastao u respektabilnu tradicionalnu manifestaciju interesantnu kako domaćim tako i sve više stranim ulagačima i kompanijama. I ove godine izlagačima i posjetiocima je omogućena vrhunska organizacija.

Sajam je obogaćen raznim okruglim stolovima na različite ekonomske i privredne teme, panel diskusije i predavanja na kojima su učestvovali eminentni stručnjaci iz oblasti privrede i politike.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.