SDP BiH

Uspješna kampanja bazirana na promociji rezutata

Čistog obraza smo tokom kampanje čistog obraza podnijeli račun našim glasačima i mislimo da ima dovoljno razloga da građani opet glasaju za našu partiju

Slika

Socijaldemokratska partija BiH održala je press konferenciju povodom završetka predizborne kampanje, na kojoj su se novinarima obratili predsjednik SDP BiH dr. Zlatko Lagumdžija i kandidat za Predsjedništvo BiH Bakir Hadžiomerović.

Kampanja za ovogodišnje Opšte izbore je ocijenjena uspješnom i u potpunosti je bazirana na promociji rezultata koje je SDP ostvario na tokom svog mandata na svim nivoima vlasti u proteklom periodu.

„Čistog obraza smo tokom kampanje čistog obraza podnijeli račun našim glasačima i mislimo da ima dovoljno razloga da građani opet glasaju za našu partiju. Pokazali smo da znamo i možemo uraditi stvari koje smo obećali i da smo partija koja se može nositi sa svim problemima. Zaslužni smo za najveće reforme u svim oblastima u posljednje vrijeme i to nam niko ne može osporiti. Pogotovo smo ponosni na to što smo pokrenuli masovne investicije u infrastrukturu, pogotovo u izgradnju Koridora 5C.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.