Uslovi rada Granične policije BiH

Pojašnjenje pitanja

Katastrofalni uslovi u kojima radi značajan broj graničnih policajaca, nepostojeća infrastruktura, sramota su svih političara, od članova Predsjedništva BiH pa do načelnika općina. Na određenim graničnim prelazima naša Granična policija nema čak ni adekvatne osnovne uslove za zadovoljavanje higijenskih i fizioloških potreba, što je neviđeno ponižavanje države i Granične policije Bosne i Hercegovine.

Stav SDP BiH

Stanje i uslovi na graničnim prelazima su nadležnost i odgovornost Uprave za indirektno oporezivanje BiH. U rješavanju ovog krupnog problema, moramo svi dati svoj doprinos kako bi Granična policija BiH imala dostojanstvene uslove za rad .

Datum zadnje izmjene: 03.10.2017.

Socijaldemokratski stav!

A B D E F H I K M N O P R S T