Uslovi rada Granične policije BiH

Pojašnjenje pitanja

Katastrofalni uslovi u kojima radi značajan broj graničnih policajaca, nepostojeća infrastruktura, sramota su svih političara, od članova Predsjedništva BiH pa do načelnika općina. Na određenim graničnim prelazima naša Granična policija nema čak ni adekvatne osnovne uslove za zadovoljavanje higijenskih i fizioloških potreba, što je neviđeno ponižavanje države i Granične policije Bosne i Hercegovine.

 

Stav SDP BiH

Stanje i uslovi na graničnim prelazima su nadležnost i odgovornost Uprave za indirektno oporezivanje BiH. U rješavanju ovog krupnog problema, moramo svi dati svoj doprinos kako bi Granična policija BiH imala dostojanstvene uslove za rad .

 

Datum zadnje izmjene: 03.10.2017.

Socijaldemokratski stav!

A B D E F H I K M N O P R S T
  • Posts not found
U V Z

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.