Predsjedništvo SDP BiH

Uskoro Programska konvencija SDP BiH

SDP je spreman u saradnji sa sindikatom i drugim nevladinim organizacijama formirati listu sumnjivih privatizacija i po toj listi formirati prijave Tužilaštvu u slučajevima gdje to već nije urađeno

Slika

Danas je u Sarajevu održana sjednica Predsjedništva SDP BiH, na kojoj je ponovo apostrofirano da je, kroz intenziviranje razgovora sa građanima, potrebno odlučnije krenuti u sistemsku borbu protiv korupcije, ukinuti sve nepotrebne privilegije i uštedama podržati programe zapošljavanja mladih ljudi te se aktivno boriti protiv višedecenijske nepravde.

SDP je spreman u saradnji sa sindikatom i drugim nevladinim organizacijama formirati listu sumnjivih privatizacija i po toj listi formirati prijave Tužilaštvu u slučajevima gdje to već nije urađeno.

Predsjedništvo SDP BiH dalo je punu podršku radu Vlade FBiH i premijeru Nerminu Nikšiću, a posebno na finaliziranju seta antikoruptivnih zakona, među kojima je i Zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine, koji uskoro trebaju biti ponovo upućeni u parlamentarnu proceduru.

Na sjednici je najavljeno i održavanje Programske konvencije SDP BiH u Sarajevu na kojoj se, između ostalog, očekuju konkretne mjere i koraci na izlaženju iz krize u kojoj se zemlja evidentno nalazi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.