Muhamed Hasanović

Uskoro konkretne inicijative o investicijama i ekonomskoj saradnji između Italije i Bosne i Hercegovine

Zamjenik ministra finansija i trezora BiH Muhamed Hasanović se sastao sa ambasadorom Italije u BiH.

 „U Ministarstvu finansija i trezora BiH sam imao priliku ugostiti ambasadora Italije u Bosni i Hercegovini, NJ.E. Marco Di Ruzza i njegovog savjetnika za razvojnu saradnju Riccarda Righellija.

Razmatrane su konkretne inicijative o investicijama i ekonomskoj saradnji između Italije i Bosne i Hercegovine. Ambasador Italije u BiH me je upoznao o projektima na kojim trenutno radi ambasada Italije u BiH. Očekuje se intenzivan rad na implementaciji planiranih projekata u narednom periodu, što će doprinijeti daljem ekonomskom razvoju, međunarodnom razumijevanju i saradnji Bosne i Hercegovine sa Italijom“, naveo je Hasanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.