Jasna Duraković

Uskoro ćemo riješiti problem prevoza đaka u Jablanici

Jasna Duraković, ministrica obrazovanja FBiH danas je održala sastanak sa načelnikom Općine Jablanica Damirom Šabanovićem.

“Na sastanku me je načelnik upoznao s akutnim problemom prevoza učenika u ovoj općini, gdje sam prvenstveno izrazila zahvalnost načelniku za sav njegov dosadašnji posvećeni rad i napore koje ulaže u rješavanje gorućeg problema prevoza u najboljem interesu učenika.

Drago mi je što sam vidjela da načelnik Šabanović obavlja izuzetno dobar posao, te sam uvjerena da su njegova predložena rješenja visokokvalitetna i da će uskoro omogućiti svim učenicima redovno prisustvovanje nastavi.

Načelniku Šabanoviću sam ponudila podršku i naglasila da Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke stoji na raspolaganju gdje god je to moguće. Ovom prilikom upućujem apel svim roditeljima da djecu moraju slati u školu jer je obrazovanje obavezno, te da nepotrebno izostajanje djece iz škole nije prihvatljivo“, navela je.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.