Sarajevo

Uručenje poljoprivredne mehanizacije iz donacije NR Kine

Pored traktora, mjesnim zajednicama i udruženjima poljoprivrednika iz stradalih područja će biti uručene i odgovarajuće priključne mašine kako bi barem donekle ublažili posljedice prirodne nesreće koja ih je zadesila

Slika

U Sarajevu su danas uručeni ključevi prvog traktora iz donacije poljoprivredne mehanizacije Vlade Republike Kine namijenjene pomoći područjima postradalim u  katastrofalnim poplavama u Zeničko-Dobojskom, Tuzlanskom i Posavskom kantonu. U ime Ureda premijera Vlade FBiH Nermina Nikšića, to je učinio savjetnik Ivica Mladina, a za Mjesnu zajednicu Šerići primio ih je Derviš Kovačević.

Pored traktora, mjesnim zajednicama i udruženjima poljoprivrednika iz stradalih područja će biti uručene i odgovarajuće priključne mašine kako bi barem donekle ublažili posljedice prirodne nesreće koja ih je zadesila. Pored Federacije Bosne i Hercegovine dio donacije je uručen u RS-u i Brčko Distriktu.

Mehanizacija koja se dodjeljuje iz donacije Vlade NR Kine neće se moći otuđivati tri godine, a kontrolu će vršiti Uprava za indirektno oporezivanje BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.