Svečano u Kaknju:

Uručene članske kartice za 196 novih članova Općinske organizacije i 60 članova FOM-a

Prisutnima su se obratili Mirsad Mešić, predsjednik KO SDP BiH ZDK i nosilac liste za Državni parlament u izbornoj jedinici 4., te kandidati iz Kaknja: Senka Balorda za državni Parlament, Hakim Haračić i Milijana Terzić za federalni te Vinka Aletović i Eldin Mijoč za skuštinu ZDK

Slika

U subotu, 27.09.2014. u velikoj sali TC-a "Robot" u Kaknju održana je svečana sjednica Općinskog odbora SDP BiH Kakanj. Pred više od 300 prisutnih izvršen je svečani prijem 196 novih članova u Općinsku organizaciju SDP-a i 60 članova u Forum mladih SDP Kakanj.

Prisutnima su se obratili Mirsad Mešić, predsjednik KO SDP BiH ZDK i nosilac liste za Državni parlament u izbornoj jedinici 4., te kandidati iz Kaknja: Senka Balorda za državni Parlament, Hakim Haračić i Milijana Terzić za federalni te Vinka Aletović i Eldin Mijoč za skuštinu ZDK.

Zatim je izvršena svečana dodjela članskih kartica za nove članove Općinske organizacije i Foruma mladih.

Povodom ove svečane sjednice predsjednik OO SDP BiH Kakanj Hakim Haračić je istakao sljedeće: "Mi u toku godine u nekoliko navrata organizujemo svečanu sjednicu na kojoj vršimo prijem novih članova. Ja sam, kao predsjednik Općinske organizacije, ponosan na ovo što smo danas uradili, a to je svečana sjednica na kojoj smo izvršili svečani prijem 196 novih članova u Općinsku organizaciju i preko 60 članova u Forum mladih."

Što se tiče očekivanja na izborima, Haračić je izjavio: "Ovo danas je samo jedan dio armije SDP-ovaca koji učestvuju u kampanji, jer u njoj učestvuje preko 400 ljudi. Očekujemo da ćemo postići dobar rezultat, u najmanju ruku bolji rezultat nego na parlamentarnim izborima 2010 godine i mi kao Općinska organizacija očekujemo da ostvarimo naš izborni cilj, a to je oko 5000 glasova na nivou općinske organizacije."

Na kraju, Haračić je uputio poruku biračima: "Poruka našim biračima je da izađu na izbore, da dobro razmisle i da glasaju za ljude koji predstavljaju svjetlo na kraju tunela, koji će nastaviti reforme, koji su svojim radom pokazali da znaju i hoće i da daju podršku onim ljudima koji prelaze sa priče na djela, koji manje pričaju a više rade a ne onima koji samo obećavaju a nemaju nikakav rezultat."

Predsjednik FOM SDP BiH Kakanj Semir Mušija kazao je da svakako raduje činjenica da je na održanoj sjednici SDP-u pristupio veliki broj mladih ljudi, a što je jasna poruka svima, da mladi ljudi žele drugačije društvo i državu uređenu po mjeri svih njenih građana i građanki. Jedino SDP BiH svojim biračima predstavlja ono što je u prethodnom mandatnom periodu urađeno, ali i ono što je obećano, a nije ispunjeno, jedino SDP BiH gleda kritički na svoj vlastiti rad, što je dokaz da je SDP BiH stranka odgovornih, čestitih i poštenih ljudi. I zato, izađite na izbore, podržite SDP BiH i kandidata za člana Predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.