Dr. Lagumdžija – ambasador Sanguanbun:

Uručena donacija Vlade Kraljevine Tajland u iznosu od 30.000 dolara za poplavljena područja u BiH

Tom prilikom ambasador Sanguanbun uručio je dr. Lagumdžiji donaciju Vlade Kraljevine Tajland za poplavljena područja u Bosni i Hercegovini u iznosu od 30.000 američkih dolara. Dr Lagumdžija je izrazio zahvalnost Vladi Kraljevine Tajlanda na donaciji

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija primio je 29. septembra 2014. godine ambasadora Kraljevine Tajland za BiH sa sjedištem u Budimpešti Sompong Sanguanbuna.

Tom prilikom ambasador Sanguanbun uručio je dr. Lagumdžiji donaciju Vlade Kraljevine Tajland za poplavljena područja u Bosni i Hercegovini u iznosu od 30.000 američkih dolara. Dr Lagumdžija je izrazio zahvalnost Vladi Kraljevine Tajlanda na donaciji.

Izražen je uzajamni interes za planove Tajlanda po pitanju saradnje sa zemljama jugoistočne Evrope i ukazano na prednosti koje nudi bosanskohercegovačka privreda, poput povoljne geografske pozicije, pogodnosti u poslovanju sa Evropskom unijom, bogatih prirodnih resursa, iskusne i stručne radne snage kao i na mogućnosti saradnje dvije zemlju u elektro-energetskom sektoru, metalnoj, namjenskoj, hemijskoj i farmaceutskoj industriji te poljoprivredi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.