OO SDP BiH Centar Sarajevo

Upriličena podjela paketića za djecu uposlenika SDP BiH

U prostorijama OO SDP BiH Centar Sarajevo, ul. Maršala Tita 8 u ponedjeljak , 28. decembra upriličena je podjela paketića za djecu uposlenika SDP BiH. Novogodišnji praznici svima donesu posebnu čar svakodnevnice, no za djecu je to sigurno poseban, magičan i uzbudljiv dio godine.

Kako bi uljepšali novogodišnje praznike, Kantonalna organizacija SDP BiH Sarajevo u saradnji sa Općinskom organizacijom SDP BiH Centar Sarajevo, ove godine su se potrudili da obraduju uposlenike SDP BiH zajedno sa njihovim najmlađim. Više od 60 djece juče je imalo drugačiji dan od ostalih, a i mnogo ljepši prijem paketića od dosadašnjih godina. Osim podjele paketića, ovaj fenomenalni događaj ukrasio je i mađioničar čiji će bogati zabavni program svakako zabaviti sve gledatelje zajedno sa Ledenom kraljicom Elza (Frozen) i Shrekom.

Nadamo se da će i naredne godine biti obilježena na ovakav i vjerovatno još bolji način.

Kantonalna organizacija SDP BiH Sarajevo zajedno sa Općinskom organizacijom SDP BiH Centar Sarajevo zahvaljuje se Forumu mladih KO SDP BiH Sarajevo na nesebničnom angažmanu i odličnoj organizaciji.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.