OO SDP BiH Tešanj

Upriličen prijem za Huseina Gopu osvajača brončane medalje na Svjetskom prvenstvu ribolovaca

Husein Gopo je na Svjetskom prvenstvu ribolovaca u kategoriji veterani- pojedinačno osvojio brončanu medalju za Bosnu i i Hercegovinu.

SlikaTešanjsku općinu ne krase samo veliki poslovni uspjesi privrednika, u tome nimalo ne zaostaju ni sportski klubovi, ali i pojedinci koji bilježe velike sportske uspjehe.

Tim povodom, predsjednik OOSDPBiH Tešanj, Senad S. Subašić upriličio je prijem Huseinu Gopi, članu Sportskog ribolovnog društva „JELAH“ Tešanj.

Husein Gopo je na Svjetskom prvenstvu ribolovaca u kategoriji veterani- pojedinačno osvojio brončanu medalju za Bosnu i i Hercegovinu.

Za postignute rezultate Husein Gopo je dobio Specijalnu nagradu Olimpijskog komiteta BiH za doprinos u afirmaciji i razvoju sporta u Bosni i Hercegovini.

Također, Sportski savez općine Tešanj je Huseinu Gopi ovih dana dodijelio Priznanje za izuzetan doprinos na afirmaciji sporta općine Tešanj u 2013. godini.

Predsjednik OOSDPBiH Tešanj, inače dugogodišnji sportski radnik, najavljuje u narednom periodu konkretne razgovore sa sportskim klubovima i sportskim radnicima, a sve s  ciljem stvaranja kvalitetnijih uslova za razvoj sporta na području općine Tešanj, a samim tim i još boljih rezultata u sportu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.