Pismo podrške Svetlane Broz

Unuka Maršala Tita Svetlana Broz podržala Denisa Bećirovića

Prof. dr. Denis Bećirović, skroman i iznad svega čestit čovek, ima veliki politički potencijal. Zreo je političar, bez oraha u džepovima, iskusni parlamentarac koji je svojom aktivnošću i prijedlozima zakona u državnom parlamentu ostavio jasan pečat odgovornog, nekorumpiranog i beskompromisnog borca za građansku BiH.

Istoričar po profesiji, antifašista po uverenju, argumentovano se bori protiv čitavih pokreta za reviziju savremene istorije. Čovek koji i profesionalno i ljudski ima snage da prošlosti gleda pravo u oči, ne izvrćući je nego učeći iz nje i sebe i druge, ima pravo, kao i moralnu obavezu, da bude lider BiH. Sigurna sam da će zastupati sve njene građane u njihovom najboljem interesu i to baš u presudnom vremenu za opstanak države, kada je neophodno da je vodi mudar, pošten i iskusan političar.

Svako ko iskreno glasa na predstojećim izborima, opterećen je realnim strahovima za budućnost Bosne i Hercegovine. Sa Denisom Bećirovićem BiH ima šanse za pozitivan preokret i zato ću mu dati svoj glas!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.