Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs-SKOK u Prozoru i Fojnici

Unaprijediti političko djelovanje mladih

Politička edukacija mladih ove sedmice je održana u Prozoru i Fojnici.
Mladi su sa velikim interesovanjem pratili i aktivno učesvovali u edukaciji . Ova dva grada u Bosni i Hercegovini još jedan su dokaz da socijaldemokratija i njene vrijednosti žive i da mladi žele biti dio promjena u svojim zajednicama. SKOK je politička edukacija mladih koja im pruža mogućnost unapređenja njihovog političkog djelovanja, jer je njihova participacija u društvu neophodna.

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine svojim doprinosom na polju edukacija mladih daje priliku mladim ljudima da unaprijede svoja znanja i budu aktivni u svojim lokalnim zajednicama. SKOK je primjer da je potrebno obratiti pažnju na edukaciju mladih u Bosni i Hercegovini jer zaista postoji potreba za dodatnim vidom neformalnog obrazovanja .

Naredni SKOK se realizuje u Livnu, Jajcu i Žepču.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.