Hamdija Lipovača:

Una regata će biti održana, trajat će dva dana i bit će besplatna

Zbog interesovanja javnosti o organizaciji turističke manifestacije Una regata 2014. premijer USK dr. Hamdija Lipovača daje slijedeće saopćenje za javnost

Slika

Uvažavajući zanimanje medija i građana za detalje o organizaciji ovogodišnje turističke Una regate obavještavam da je Vlada Unsko-sanskog kantona, u saradnji s Nacionalnim parkom „Una“ zacrtala smjernice održavanja i obilježavanja 50 jubileja ove manifestacije.

Una regata će biti održana , trajat će dva dana i bit će besplatna za sve koji žele sudjelovati. Tako je odlučeno uvažavajući činjenicu da manifestaciju treba održati i raditi na njenom imidžu zbog turističke promocije grada i rijeke, kalendarski se pomjera i skraćuje zbog nadolezećeg mjeseca Ramazana ali, prije svega, uvažavajući sveukupno stanje u regionu i Kantonu i potrebe da se sva raspoloživa sredstva preusmjere u pomoć građanima koji su pretrpjeli štete u nedavnim poplavama.

Na narednoj sjednici Vlade USK bit će i zvanično formiran Organizacioni odbor koji će definisati sve detalje organizacije 50. jubilarne Una regate. Svi pojedinci , institucije i nevladine organizacije koje smatraju da imaju kvalitetne prijedloge za  novi koncept manifestacije mogu se javiti na e-mail adresu Vlade Unsko-sanskog kantonakontakt@vladausk.ba.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.