Segmedina Srna Bajramović

Umjesto rješavanja problema građana, prvaci SDA potrošili mandat na međusobna prepucavanja

Zastupnica SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo Segmedina Srna Bajramović na tematskoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo po pitanju problema vodosnabdijevanja u ovom kantonu, dala je izjavu.

„Da budem potpuno otvorena i iskrena. Od ove vlade, tematskih sjednica Skupštine Kantona Sarajevo i brzopoteznih neozbiljnih zaključaka nije nikada bilo ništa korisno za građane.

Potrošene su tri godine na međusobna prepucavanja stranačkih frakcija ko je veći lopov, kriminalac i neznalica.

Bildali su se mišići od strane premijera i menadžmenta Vodovoda, a mi smo tamo gdje smo i bili prije tri godine sa tendencijom pogoršanja situacije.

Umjesto ozbiljne analize problema, pisanja strategije, definisanja akcionog plana sa jasnim rokovima, realnim finansijskim izvorima, izbora stručnog tima ljudi za realizaciju aktivnosti, mi smo dobili situaciju da gledamo boks meč dvojice SDA – ovih prvaka u kojem su očigledno jedino građani nokautirani.

Na žalost, očekujem nakon ove sjednice da će prvi snijeg pokriti problem do maja, a da ćemo vrlo brzo imati tematsku sjednicu po pitanju  zagađenosti zraka.

S ovom Vladom smo svi zajedno najbolje naučili šta znači životni ciklus u prirodi“, kazala je Srna Bajramović.

 

 

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.