Ulična akcija “Stop nasilju nad ženama” u organizaciji Foruma žena SDP BiH Bugojno

U subotu 03.12.2016. godine  11:55 u ulici Zlatnih Ljiljana upriličena je akcija “Stop nasilju nad ženama” u organizaciji Foruma žena OO SDP BiH Bugojno.

“Cilj ove akcije je podizanje građanske svijesti o razornosti rodno-zasnovanog nasilja kako za one koji trpe nasilje tako i za porodicu“, istakla je između ostalog Mira Grgić, članica Foruma žena OO SDP BiH Bugojno.

“Danas želimo da poručimo u BiH svim ženama i svim građanima da se ovome problemu mora reći stop i da to sutra može biti naša, kćerka, sestra, majka i da zaista moramo raditi na tome da se taj problem riješi“, kazala je Irhana Čajdin, članica Foruma žena OO SDP BiH Bugojno.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.