Muhamed Hasanović

Ulažemo napore da dovedemo francuske kompanije kao investitore u BiH

Zamjenik ministra finansija i trezora BiH Muhamed Hasanović susreo se sa ambasadoricom Francuske u BiH, NJ.E. Christine Toudic i direktorom Sarajevo Business Foruma Dinom Selimovićem.

Kroz otvorene razgovore i aktivno učešće ambasadorice Francuske u BiH, NJ.E. Christine Toudic i direktora Sarajevo Business Foruma Dine Selimovića zajednički doprinosimo dovođenju francuskih kompanija da investiraju u Bosnu i Hercegovinu.

Francuska je jedna od najznačajnijih država euroatlantskog svijeta, te je zbog toga od ključne važnosti politička stabilnost BiH, povjerenje i garancije, te povoljni uslovi za poslovanje koje će BiH ponuditi francuskim kompanijama.

Sigurni smo da postoji volja i želja za razvojem i ulaganjem, posebno u saobraćajnoj infrastrukturi i obnovljivim izvorima energije, te vjerujemo da će se značajno uvećati investicije ukoliko nastavimo raditi na tome.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.