KO SDP BiH Sarajevo

Ujedinjeni u Babinom dolu

Skupu, kojem je prisustvovalo oko 700 članova i kandidata, nazočili su i članovi najužeg rukovodstva partije, te rukovodstva Kantonalne i općinskih organizacija SDP-a.

SlikaU organizaciji Kantonalnog odbora SDP BiH Sarajevo, Strateške grupe i općinskih organizacija SDP-a, u nedjelju, 24.avgusta, na lokalitetu Babinog dola na Bjelašnici, održano je druženje članstva SDP-a sa područja Kantona Sarajevo sa kandidatima na izbornim listama za sve nivoe vlasti na predstojećim općim izborima u Bosni i Hercegovini.

Skupu, kojem je prisustvovalo  oko 700  članova i kandidata, nazočili su i   članovi najužeg rukovodstva partije, te rukovodstva Kantonalne i općinskih organizacija SDP-a.

Kroz neformalno druženje, zabavu i natjecateljske igre, ovo je, ujedno, bila i prilika da se članstvo iz različitih općinskih organizacija međusobno još više zbliži i ujedini te na neposredan način bolje upozna sa ljudima koji će reprezentirati SDP u izbornoj utrci, što je sve dobra i neophodna priprema za zajedničke aktivnosti koje slijede u okviru predizborne kampanje.

Druženje u Babinom dolu je, u najvećoj mjeri, još jednom pokazalo jedinstvo, snagu i optimizam u redovima SDP BiH, koji spremno čeka oktobarske izbore.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.