Predizborni skupovi u MZ Hodžići i MZ Ćehaje

Ujedinjeni sa SDP-om na čelu možemo graditi bolju opštinu Srebrenik

Kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović, obratio se prisutnim građanima i predstavio im program rada za period 2014.-2016. godina i naglasio da će, ukoliko dobije podršku građana općine Srebrenik, raditi na rješavanju ključnih problema u nadležnosti općine.

Slika

U okviru predizbornih aktivnosti za vanredne izbore za načelnika općine Srebrenik, kao i za opće izbore u oktobru, juče su održani skupovi u MZ Hodžići (Sladna) i u MZ Ćehaje.

Skupu su se također obratili: prim dr. Ziher Suljić, potpredsjedavajući Općinskog vijeća Srebrenik i kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH i Mustafa Muratović, ratni komandant, Sekretar OO SDP BiH Srebrenik i kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona. Prilikom obraćanja kandidati SDP-a su prezentovali ostvarene rezultate SDP-ovih zvaničnika na višim nivoima vlasti, počevši od putne infrastrukture na koridoru 5-C, infrastrukturnih projekata na polju energetike, povećanju penzija, reforme na polju zakona koji se tiču boračkih populacija, čijom provedbom je iz prava izbačeno 9000 korisnika koji su nelegalno primali naknade u prethodnom periodu, i mnogih drugih stvari kojima su napravljeni prvi koraci ka boljoj Bosni i Hercegovini.

Poruka sa skupa je da samo UJEDINJENI sa SDP-om na čelu možemo graditi bolju BiH i našu opštinu Srebrenik.