FOM SDP BiH OO Zavidovići

Ujedinjeni najavili pobjedu SDP BiH

Sjednicu je vodio predsjednik FOM OO SDP BiH Zavidovići Sanid Mehić, a prisutnima su se obratili još i Hasan Hasić, predsjednik izbornog štaba SDP BiH OO Zavidovići koji je prisutne upoznao sa aktivnostima u izbornoj kampanji i na dan izbor, Elvir Karajbić, kandidat SDP BiH za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, kao i Rifat Delić, predsjednik OO SDP BiH Zavidovići i kandidat za Skupštinu ZDK

Slika

Sinoć je u prostorijama SDP BiH u Zavidovićima održana redovna sjednica Foruma mladih SDP BiH OO Zavidovići gdje se okupilo četrdeset omladinaca koji su raspravljali o narednim aktivnostima koje će najmlađa interesna organizacija koja djeluje u SDP BiH OO Zavidovići da provodi kako bi rezultat bio ono što niko i ne dovodi u pitanje, a to je pobjeda SDP BiH i našeg kandidata za člana Predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića na izborima 12. oktobra.

Sjednicu je vodio predsjednik FOM OO SDP BiH Zavidovići Sanid Mehić, a prisutnima su se obratili još i Hasan Hasić, predsjednik izbornog štaba SDP BiH OO Zavidovići koji je prisutne upoznao sa aktivnostima u izbornoj kampanji i na dan izbor, Elvir Karajbić, kandidat SDP BiH za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, kao i Rifat Delić, predsjednik OO SDP BiH Zavidovići i kandidat za Skupštinu ZDK. Također ne smijemo zaboraviti da se iz redova zavidovićkog Foruma mladih na listi SDP BiH za skupštinu kantona nalaze Aida Mahovac i Tatjana Veselinović.

Moramo napomenuti da će se u nedjelju 14.09.2014 godine na izletištu Buk, općina Olovo je planiramo predstavljanje svih mladih kandidata sa područja ZDK, a FOM SDP BiH Zavidovići obećava najbrojniju delegaciju na tom druženju. Ovom prilikom FOM SDP BiH OO Zavidovići poziva sve mlade osobe da im se pridruže u pobjedničkom SDP-ovom timu i postane dio istog.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.