FOM SDP BiH OO Zavidovići

Ujedinjeni najavili pobjedu SDP BiH

Sjednicu je vodio predsjednik FOM OO SDP BiH Zavidovići Sanid Mehić, a prisutnima su se obratili još i Hasan Hasić, predsjednik izbornog štaba SDP BiH OO Zavidovići koji je prisutne upoznao sa aktivnostima u izbornoj kampanji i na dan izbor, Elvir Karajbić, kandidat SDP BiH za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, kao i Rifat Delić, predsjednik OO SDP BiH Zavidovići i kandidat za Skupštinu ZDK

Slika

Sinoć je u prostorijama SDP BiH u Zavidovićima održana redovna sjednica Foruma mladih SDP BiH OO Zavidovići gdje se okupilo četrdeset omladinaca koji su raspravljali o narednim aktivnostima koje će najmlađa interesna organizacija koja djeluje u SDP BiH OO Zavidovići da provodi kako bi rezultat bio ono što niko i ne dovodi u pitanje, a to je pobjeda SDP BiH i našeg kandidata za člana Predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića na izborima 12. oktobra.

Sjednicu je vodio predsjednik FOM OO SDP BiH Zavidovići Sanid Mehić, a prisutnima su se obratili još i Hasan Hasić, predsjednik izbornog štaba SDP BiH OO Zavidovići koji je prisutne upoznao sa aktivnostima u izbornoj kampanji i na dan izbor, Elvir Karajbić, kandidat SDP BiH za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, kao i Rifat Delić, predsjednik OO SDP BiH Zavidovići i kandidat za Skupštinu ZDK. Također ne smijemo zaboraviti da se iz redova zavidovićkog Foruma mladih na listi SDP BiH za skupštinu kantona nalaze Aida Mahovac i Tatjana Veselinović.

Moramo napomenuti da će se u nedjelju 14.09.2014 godine na izletištu Buk, općina Olovo je planiramo predstavljanje svih mladih kandidata sa područja ZDK, a FOM SDP BiH Zavidovići obećava najbrojniju delegaciju na tom druženju. Ovom prilikom FOM SDP BiH OO Zavidovići poziva sve mlade osobe da im se pridruže u pobjedničkom SDP-ovom timu i postane dio istog.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.