Zenica

Ujedinjeni možemo nešto promijeniti

Predstavljeni kandidati iz reda Foruma mladih SDP BiH Zenica koji su se kandidovali za Opće izbore u oktobru.

Slika

U četvrtak, 31.07.2014. godine, u velikoj sali OO SDP BiH Zenica je održan sastanak proširenog članstva OO FOM SDP BiH Zenica.

Na sastanku su predstavljeni kandidati iz reda Foruma mladih Zenica koji su se kandidovali za Opće izbore u oktobru. A to su kandidati za skupštinu ZDK Blanka Dizdarević iLeontina Jurić te kandidati za Predstavnički dom Parlamenta FBIH Maja Karać, Anida Šabanović i Kemal Beganović.

Pored toga prezentovan je i plan kampanje, sistem sigurnog glasa i kartice argumenata o onome što je Vlada FBiH I Vlada ZDK uradila u prethodne 4 godine. Svi članovi FOM-a Zenica jednoglasno su izrazili želju da se žele uključiti u predizbornu kampanju kako bi SDP ostvario što bolji rezultat koji bi bio garant da će Bosna i Hercegovina konačno normalno profunkcionisati.

Prisutnim se obratio i Predsjednik OO SDP BiH Zenica, Said Mujkanović koji je kazao da smo mnogo toga uradili u prethodnom periodu ali isto tako i izvukli pouke iz loših stvari koje su nam se desile prilikom izbora "koalicionih" partnera u vlasti.

Samo ako se ujedinimo možemo nešto promijeniti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.