Zenica

Ujedinjeni moramo izaći pred birače

Zenički SDP je kandidate za Opće izbore na svim nivoima predstavio širem članstvu u velikoj sali Općine Zenica.

Slika

Zenički SDP je kandidate za Opće izbore na svim nivoima predstavio širem članstvu u velikoj sali Općine Zenica u utorak (09.09.2014.). Kandidati za sve nivoe vlasti, kantonalni, federalni, državni kao i kandidat za člana Predsjedništva Bakir Hadžiomerović su imali priliku da se kratko predstave i da kažu šta će to biti prioriteti njihovog djelovanja kada postanu dio zakonodavne vlasti.

Posebnu pažnju izazvalo je izlaganje generalnog sekretara SDP BiH Nermina Nikšića u kojem je ukratko nabrojano šta su to sve predstavnici SDP-a u izvršnoj vlasti uradili tokom ovog mandatnog perioda.

– Ujedinjeni moramo izaći pred birače i kazati im šta smo to uradili do sada. Da smo napravili puno više nego što su to uradile sve prethodne vlade do sada. Pri tome moramo razgovarati činjenicama i faktima, a ne emocijama. Zato vas sve još jednom pozivam da se pokrenemo da zajedno dobijemo povjerenje građana naše Bosne i Hercegovine – riječi su Nermina Nikšića, generalnog sekretara SDP-a BiH.

Veliku pažnju prisutnih članova izazvalo je i obraćanje kandidata za člana Predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića.

– Utrka za člana Predsjedništva BiH nije zanimljiva jer je SDP jedna velika porodica koja će podržati svog kandidata. Nikada nisam i neću pričati o drugim kandidatima. Želim pričati o tome šta ću raditi kada budem izabran. A nastaviti ću se boriti protiv kriminala, korupcije i svih onih pojava koja proizvode nezadovoljstvo i nepravdu u ovoj zemlji. To vam govorim iskreno i bez ikakve zadrške baš ovdje u Zenici. Zenici radničkom gradu koji umije prepoznati iskrenosti i dobre namjere. S toga sretno i do pobjede – ovim riječima je završio svoje obraćanje Bakir Hadžimerović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.