OO SDP BiH Tuzla

Ujedinjeni do pobjede!

Pred oko 400 delegata, u prepunoj sali, predstavljeni su kandidati SDP-a na svim listama za Opće izbore u oktobru, kada je u pitanju Tuzlanski kanton

Slika

Pod sloganom “Ujedinjeni” sinoć je u Tuzli upriličena Programsko promotivna konvencija Socijaldemokratske partije. Organizator konvencije bila je Općinska Organizacija Socijaldemokratske partije Tuzla.

Pred oko 400 delegata, u prepunoj sali, predstavljeni su kandidati SDP-a na svim listama za Opće izbore u oktobru, kada je u pitanju Tuzlanski kanton.

Konvenciju je otvorio predsjednik Općinskog odbora, magistar Mirsad Bakalović, pruživši na otvaranju konvencije svim kandidatima podršku. U veličanstvenoj atmosferi gromoglasnim aplauzima pozdravljeni su svi govori, kao i podrška drugu Bakiru Hadžiomeroviću, za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH sa liste SDP-a.

Ispred domaćina i organizatora govorio je i Slađan Ilić, šef Izbornog štaba SDP-a Tuzla, čije je izlaganje takoer ispraćeno ovacijama i aplauzom.

Gost konvencije bio je i predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla Enver Bijedić. Tuzlaci su zajednički sa Programsko promotivne konvencije poslali jasnu poruku, ujedinjeni do pobjede.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.